Program szkolenia CMYK

Pragniemy przedstawić plan szkolenia CMYK które odbędzie się dnia 17 kwietnia 2018r. w siedzibie Hedpes sp. z o.o.

09.00 – 09.20
Powitanie uczestników szkolenia i rejestracja (20 min)

09.20 – 09.40
Wprowadzenie w tematykę szkolenia oraz krótka prezentacja firmy Hedpes (20 min)

09.40 – 10.00
Prezentacja EptaNova – włoskiego dostawcy farb sitodrukowych (20 min)

10.00 -12.00
Teoria – Podstawowe szkolenie z opracowania obrazu do przygotowania matrycy sitodrukowej pod druk CMYK-owy na tkaninach (120 min)

12.00 – 12.15
Przerwa kawowa (15 min)

12.15 – 13.00
Panel dyskusyjny dotyczący szkolenia CMYK (45 min)

13.00 – 14.00
Lunch (60 min)

14.00 – 16.00
Warsztaty – zastosowanie CMYKa w praktyce z zastosowaniem farb plastizolowych Texiplast 7000 Process (120 min)

16.00 – 17.00
Warsztaty – druk na tkaninach farbami wywabowymi oraz Aqua (60 min)

17.00 – 17.30
Podsumowanie i zakończenie seminarium (30 min)