CMYK Training Schedule

We would like to present the training schedule for the forthcoming CMYK training that will take place  on 17th of April 2018.

09.00 – 09.20
Welcome, handing out name tags company premises presentation (20 min)

09.20 – 09.40
Beginning + short presentation of Hedpes (20 min)

09.40 – 10.00
Eptanova presenttion (20 min)

10.00 -12.00
Theory – Basic training in image development for the preparation of a screenprinting matrix for CMYK printing on textiles(120 min)

12.00 – 12.15
Coffe break (15 min)

12.15 – 13.00 (12.15 a.m. – 1.00 p.m.)
Discussion panel on CMYK training (45 min)

13.00 – 14.00 (1.00 p.m. – 2.00 p.m.)
Lunch (60 min)

14.00 – 16.00 (2.00 p.m. – 4.00 p.m.)
Workshops – the use of CMYK in practice with Texiplast 7000 Process plastisol inks (120 min)

16.00 – 17.00 (4.00 p.m. – 5.00 p.m.)
Workshops – printing on fabrics with discharge and Aqua inks (60 min)

17.00 – 17.30 (5.00 p.m. – 5.30 p.m.)
Summary and end of the seminar (30 min)